Onze selectie van de mooiste campings met waterpark in de buurt van Argelès-sur-Mer

De natuur speelt een centrale rol in Argelès sur Mer en het resort biedt een veelheid aan buitenactiviteiten. Bezoek het natuurreservaat Sentier du Littoral, beklim de Tour de la Massane voor zijn kustpanorama's en, als u oudere kinderen heeft, zou het canyoningpark op uw lijstje moeten staan. Argelès sur Mer is gevestigd in een oude steengroeve en biedt tokkelbanen en wakeboardactiviteiten. Mountainbiken en paardrijden zijn andere populaire manieren om de prachtige natuurlijke omgeving van Argelès te verkennen. En als u moet bijtanken, proef dan zongerijpte Roussillon-perziken, romige geitenkaas en verse salades die royaal zijn besprenkeld met lokale olijfolie. Om van dit alles te profiteren, verblijft u op een camping in het waterpark van Argeles sur mer.

De 5-sterren camping Bois Fleuri

In de buurt van de mooiste plekjes van de Pyrénées-Orientales en de kust van Vermeille, vlakbij het stadscentrum van Argelès-sur-Mer, vindt u de 5-sterren camping zuid Frankrijk Bois Fleuri. Breng uw verblijf door in een uitzonderlijke omgeving aan de voet van de Albères. Het waterpark van dit etablissement omvat een groot verwarmd waterzwembad, een prachtig verwarmd zwembad met glijbaan en waterval, een peuterbad met miniglijbanen voor kinderen, een aquafun-gebied met glijbanen voor sensatiezoekers. Deze camping in het waterpark van Argeles sur mer biedt kwaliteitsaccommodaties die perfect zijn uitgerust. Er is ook een veelheid aan diensten beschikbaar.

Camping Beau Sejour

De 4-sterrencamping Beau Séjour verwelkomt u op 300 meter van het centrale strand van Argelès sur Mer.Dit etablissement, lid van de Aloa Vacances-keten, omvat een prachtig zwemparadijs met glijbanen, een bubbelbad, een overdekt zwembad en een leuk peuterbad. . De speeltuinen voor kinderen of de miniclub verwelkomen de kleintjes in het seizoen. Het multisportterrein en de goed uitgeruste speelkamer zijn bedoeld voor de meest actievelingen. Deze camping in het waterpark van Argeles sur mer biedt een ruime keuze aan stacaravans te huur voor alle behoeften.

Camping Les Marsouins

Camping Les Marsouins ligt op een veertigtal van Spanje, zo'n twintig kilometer ten zuiden van Perpignan vlakbij het strand. Het waterpark is een van de grootste aan de Middellandse Zeekust. De zwembaden zijn omgeven door vijf grote waterglijbanen. In het seizoen worden er verschillende wateractiviteiten georganiseerd, zoals waterpolospellen of aquagymsessies. Deze camping in het waterpark van Argeles-sur-Mer biedt ook eersteklas verhuur.