Vakantie voeten in het water in de Ardèche

De Ardèche, een belangrijke toeristische bestemming in Frankrijk, is een perfecte bestemming voor een geslaagde kampeervakantie. Op dit grondgebied heeft u de mogelijkheid om talloze bezienswaardigheden te ontdekken die deze regio tot een referentie maken op het gebied van toerisme. De Pont d'Arc, de kloof van de Ardèche en de historische monumenten wachten het hele jaar op u voor een onvergetelijke vakantie met familie, vrienden of koppels. Als u een kampeervakantie in deze plaats wilt doorbrengen, verwelkomt Ardèche Camping u graag voor een weekend of tijdens de vakantie.

Waar zet je je koffers in de Ardèche?

Niets zo fijn als een kampeervakantie om comfort en natuur te combineren. Hiervoor heet Ardèche Camping gelegen in Privas u welkom in een warme sfeer binnen haar domein, ontdek de camping op deze site. Geniet van een idyllische omgeving en gevestigd op een oppervlakte van 5,5 hectare, duik in een echt paradijs van decor dat u uitnodigt tot rust en ontspanning. Om u goed te ontvangen, biedt Ardèche Camping verschillende accommodatie-oplossingen die geschikt zijn voor gezinnen, stellen of groepen vrienden.

In feite heeft het etablissement in totaal 166 locaties in een groene natuurlijke omgeving waar iedereen tevreden kon zijn. Als u in het grootste comfort wilt verblijven, biedt camping de Ardèche met zwembad 56 verhuur van stacaravans, perfect uitgerust en onderverdeeld in verschillende reeksen. Vervolgens werden 110 kale plaatsen opgezet om fans van traditioneel kamperen te huisvesten. Aan voordelen en diensten is aan alles gedacht om uw comfort te verbeteren.

U vindt ter plaatse de restaurantservice, de snackbar en de bar die 7 dagen per week voor u opengaat.Ook maakt u uw dagelijks leven gemakkelijker door bijvoorbeeld uw lakens, uw wasmachine en vele anderen te huren. Wil je in contact blijven met de buitenwereld, maak dan verbinding met het wifi-netwerk van het etablissement. Met andere woorden, Ardèche Camping brengt alle ingrediënten samen voor een uitzonderlijk ontsnappingsverblijf in de Ardèche.

Geniet van de geneugten van zwemmen op een Ardèche camping met zwembad

Binnen de camping Ardeche met zwembad, qua activiteiten, is de keuze enorm, van zwemmen tot volleybal bij het peuterbad, alles is aanwezig. Inderdaad, u kunt sporten tijdens een partijtje volleybal, tafeltennis, basketbal ... Als u de hoogte wilt nemen, 3 km van de camping, heeft u de mogelijkheid om te paragliden. Bovendien, met een zonnig klimaat, zijn de vakanties zonder zwemmen niet op orde. Tijdens uw verblijf op Ardèche Camping kunt u zich vermaken in het watergebied dat bestaat uit een verwarmd buitenzwembad van 166 m² en een verwarmd binnenzwembad van 27 graden.

Voor kleine vakantiegangers is er ook een verwarmd peuterbad van 100 m² beschikbaar, zodat ze volop kunnen genieten van veilig zwemmen. Met de waterglijbaan kun je ook optimaal genieten met je dierbaren. Kortom, om van een vakantie aan het water te genieten en onvergetelijke momenten met familie of vrienden te beleven, ga naar Ardèche Camping.

Les dernières publications "clever-yachting.com"