Boten om te varen wanneer je zin hebt

Leer zeilen boten hebben vergelijkbare sequenties van de activiteiten zoals autorijden, dat lijkt in de war, maar al snel reflexen. De basis van een boot navigeren vereisen leren ingelijst.

Standaard zeillessen

Om te vertrekken door te leren van het vermogen en varen terug naar de kust zal later komen om weg te navigeren tijdens het roeien of peddelen afstand van de oever, dan helpen de zeilen hijsen. Een van de fundamenten van de scheepvaart is meer bewust van de windrichting. De eerste stap is om dit bewustzijn te ontwikkelen. Kijk voor veelbetekenende tekens rook en vlaggen en inzicht in de werking van de oppervlakte golven en golven op het display van de windrichting. De mogelijkheid om de wind te voelen, voelen de schok op je gezicht of je oren is een nuttige vaardigheid.

Navigatievaardigheden

De eerste mogelijkheid huur een rubberboot is om te leren hoe je de boot die bewegen in het water te voorkomen, de wind die betrokken zijn in uw voordeel om te werken. De gecontroleerde methode is om andere eenvoudige technieken, zoals de procedure gebruikt en wikkel het proces van kopwind zeilen leeg, waardoor het Flash schijf verloren. Song is stabiel optie te rijden met de boot, totdat de sluier worden getrokken. Wanneer ervan overtuigd met deze twee opties om te stoppen, probeer dan de meer gecontroleerd.

Voor het zeilen

Ten eerste, iedereen moet op intelligente zette zijn tas met kleren moet ter beschikking worden gesteld, moet u gedurende de dag. serieus, het weer is natuurlijk essentieel: we geconfronteerd met de bronnen van informatie en visuele waarnemingen alvorens te beslissen over de strategische beslissingen van de industrie, waar de wind komt, de bemanning van de vaardigheden en de status van de boot. We vermijden wind tegen de stroom in te voltooien, en bijna spikes en petten die effecten sterk punt kan produceren. Een markering op de kaart en in zeilaanwijzingen alle omliggende hutten waar we toegang vereist wanneer: die beschikbaar zijn op het getij afhankelijk zijn?

De basis van het zeilen verwerven van de mogelijkheid om te weten hoe de boot reageert op alle punten van zeil op de wind en richting vlot en efficiënt en veranderen hoe de boot te stoppen.

Les dernières publications "clever-yachting.com"